Amerikanske brunch pandekager

Amerikanske brunch pandekager

Opskrift: Amerikanske Brunch Pandekager

Ingredienser:

  • 150 gram hvedemel
  • 1 æg
  • 2½ dl skummetmælk
  • 1 spsk. sukker
  • 1 havl tsk. fuld groft salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25 gram smør


Tilberedning:

  1. Bland alle de ingredienser i en skål, til dejen er ensartet.
  2. Varm panden, evt. en spejlægspande og kom en lille smule smør på. Kom dejen på panden i klatter, som skal flyde ud af sig selv, ca. ½ dl.
  3. Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun. Vend pandekagerne og bag videre.
  4. Kun et par minutter på hver side.
  5. Server pandekagerne i stakke med smør og ahornsirup, evt. med lidt bacon eller pølser til, hvis det skal være rigtige Amerikanske pandekage stil.
Print Friendly