After eight cupcakes

After eight cupcakes

Opskrift på : After Eight Cupcakes

Ingredienser:After eight cupcakes

  • 200 g. hvedemel
  • 50 g. kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 90 g. smør, stuetemperatur
  • 150 g. sukker
  • 2 æg
  • 1½ dl. mælk (oprindeligt fløde, men mælk var fint)
  • pebermynte olie efter smag (10-15 dråber)
  • 6 after eight chokolader delt på midten.


Tilberedning:

  1. Sigt mel, kakao, bagepulver, salt og stil det til side.
  2. Rør smør og sukker cremet og luftigt.
  3. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt imellem hvert æg.
  4. Rør melblandingen og mælken i skiftevis til sidst sammen med pebermynte olien.
  5. stik en halv after eight lodret ned igennem hver kage.

Bagetid:

Ca. 20 minutter. 180 grader forvarmet ovn.

kilde

Print Friendly